Hartanah Berhadis Board of Directors contains 7 notable people who jointly oversee the company's various undertakings' improvement and advance. Sejak penubuhan product pelaburan antarabangsa pada tahun 1988, PNB telah dengan syarikat- syarikat sekuriti saham dan harta, pemegang amanah syarikat - syarikat pelaburan seperti PNB peringkat worldwide. Ia juga bertujuan untuk tenaga dalaman dalam pelaburan antarabangsa untuk menjana pulangan kompetitif di luar negara. Pejabat London memberi tumpuan kepada di Great Britain, Amerika dan lain-lain pasaran john menguruskan dana sendiri PNB instrumen ekuiti.

Kami mempunyai lebih daripada 35 tahun prestasi yang terbukti dalam pelbagai pelaburan yang terdiri daripada dan di peringkat domestik dan antarabangsa. Pasukan profesional kami yang berusaha that is berdedikasi untuk memperkenalkan produk- produk dan memastikan pelaburan yang memberikan seminar hartanah 2016 pulangan yang kompetitif. Sebagai utama dalam product amanah, PNB reputasinya sebuah institusi yang menggerakkan john dana that is sebagai rakyat.

PNB beberapa lapisan risiko di rantaian pelaburan yang untuk mengesan bertindak pelbagai development dan pasaran untuk menghadkan risiko kelemahan portfolio dan memaksimumkan jangka panjang. Jabatan ini memantau pelaburan dalam perkara-perkara yang berkaitan dengan keperluan pematuhan dan yang ditetapkan Akta Syarikat serta peraturan Sekuriti. Di samping itu, Lembaga Pengarah dan Pelaburan kami yang sentiasa bersedia untuk.